Kartlı Geçiş Sistemleri Tarihe Karışıyor, QR Geçiş Sistemleri Kolaylık ve Hız Sağlıyor.


...

Günümüzde teknoloji hızla gelişmekte ve değişmekte. Şüphesiz içinde bulunduğumuz yüzyılın en hızlı değişim evresindeyiz. Son gelişen teknoloji çağ ile birlikte kartlı geçiş sistemleri gündelik hayatımızda önemli yer tutmaya başladı. Otobüsler, hastaneler, yemekhaneler gibi birçok yerde kurum ve kuruluşlar kartlı geçiş sistemi teknolojisinden yararlanmaktaydı. Bu teknoloji hem uygun fiyatlı hem de kullanıcı için güvenilir çözümlerdi.

...

Fakat içinde bulunduğumuz yeni çağ ‘‘Pandemi’’ salgını bize kullanımı alışılagelen kartlara veda zamanının geldiğini gösteriyor. Son zamanlarda temasın ne kadar aza indirgenebileceği toplu alanlarda ve özellikle geçiş kontrol noktalarında hem güvenli hem de temas gerektirmeyen çözümler daha çok tercih ediliyor. Tabiki hiçbir değişim kolay ve aniden olmaz. Her değişim bir süreç olarak ilerleyecek Nasıl mı?

Bir cihaz düşünün hem RFID kartları okusun hem de QR kodunu tanıyabilsin ve farklı veri yolları kullanabilsin (Wiegand/USB/RS232/RS485), kulağınıza hoş geliyor öyle değil mi? Bu yeni teknolojiden yararlanmak güzel olmaz mıydı? Onloi tarafından tasarlanıp geliştirilen Access Control Board ile hali hazırda mevcut sisteminize entegre ederek online kapı ve geçiş kontrolünü kolayca sağlayabilirsiniz. Bu entegrasyonları hayata geçirmek günümüz teknolojisinde zor değil, düşük maliyet ile ulaşılabilir çözümler elde edebilirsiniz. Onloi Access Control Board ürünümüz ile aynı anda 4 geçiş noktasını kontrol etmeniz mümkün. Sağlayacağımız gatewayler ile okunan QR kod’un verisini tanımlayıp kontrol etmek istediğiniz kapıların tüm verilerine ve yönetimine hâkim olabilirsiniz.

Yeni geliştirilen ürünümüz sizlere temassız takip ihtiyacını karşılar nitelikte olup mevcut sisteminizi yapısal olarak değiştirmenize gerek kalmadan QR gibi eşsiz kodları tanıyarak hayatınıza kolaylık sağlar. Bunun yanında şık ve dayanıklı bir tasarıma sahip olması montaj kolaylığı sayesinde kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacağına şüphe yok.

Geçiş kontrolde siz hala kart mı kullanıyorsunuz? Ya da kartlarınıza veda edemediniz ve QR’ kodlarla açılan bir kapı, bir geçiş mi kontrol etmek istersiniz? Bu ürün tamda bu sorulara yanıt veriyor. Hem sıva üstü hem de sıva altı uygulanabilir olması montaj kolaylığı sağlıyor. Karekod & Mifare okuyucu ürünümüzün teknik detayları güncel satış fiyatlarımıza shop.barfas.com adresinden ulaşabilirsiniz.