Yeni Nesil IOT Akıllı Kapı Kilidi


...

Kendi bünyemizde ürettiğimiz yenilikçi geçiş kontrol sistemlerimizdeki temel gaye yeni teknolojilerle uyumlu dinamik yapıda cihazlar üretmektir. Bu bağlamda piyasada sıklıkla bulabileceğiniz cihazlardan farklı olarak yeni IOT teknolojilerini donanımlarımızın özelliklerine dahil ederek arada kontrol modülleri bulundurmadan direkt olarak kablosuz haberleşebileceğiniz yapıda cihazlar üretiyoruz.

...

Bu cihazlar arasında sektörde farkımızı ortaya koyan Dinamik Yüz Tanımlama Cihazı, Akıllı Parmak İzi Otel Kapı Kilidi, Parmak İzi ve Kart Okuyucu gibi cihazlar ile süreçlerin takibi hiç olmadığı kadar ayrıcalıklı, hızlı ve verimli bir hale getirebilirsiniz. Akıllı parmak izi kapı kilidi; her evin, ofisin, hastanelerin veya işletmelerde bulunan kapıların en önemli ihtiyaçlarından biri olan güvenlik sebebi için tercih edilmektedir.

...

Akıllı kapı kilidini; kilidin alt tarafında bulunan anahtar girişi, okuma hızı 0.5 sn. parmak izi sensörü, dokunmatik panel ile şifreli, yüksek teknoloji kart okuma ve yeni nesil IOT teknoloji özelliğiyle mobil uygulama sayesinde kapılarınızı birden fazla yöntem ile kullanabilirsiniz. Kablosuz akıllı TUYA kapı kilidi ile ev, ofis veya iş yerinizdeki kapıları anahtarsız olarak mobil uygulama vasıtasıyla kontrol edebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerinde bulunan APP (TUYA SMART) ile kapılarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Akıllı kilit sayesinde kapıdan kimlerin ne zaman geçtiğini öğrenebilir, Çalışanların ya da aile bireylerinin içeride mi dışarıda mı olduğunu bilerek rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın isteği üzerine kapıyı açmak ya da kapamak için kullanabilirsiniz. Akıllı kilit sayesinde yine size gönderilen geçici bir şifre ile uygulama üzerinden şifreyi girerek kapıyı açabilirsiniz.

Cihaz içerisinde 90 parmak izi ve 50 kart kapasitesi bulunmaktadır. 4 adet 4x AAA 1.5V pil ile çalışmaktadır. Voltaj 4.8 v'dan düşük olduğunda, kilit her açıldığında otomatik olarak alarm verecektir. Alarmdan sonra kilit 100 kez açılabilir. Fakat piller tamamen bittiğinde anahtar ile kapıyı açabilir içeriden pilleri değiştirebilirsiniz. Kapı kolu yönünü istediğiniz tarafa çevirmek oldukça basittir. Kilidin arka tarafında bulunan sağ (right) ve sol (left) yönlerini belirten yerdeki vidayı çıkartıp tercihinize yönü ayarlayıp tekrar vidayı takabilirsiniz.

Onloi Geçiş Kontrol Sistemleri ürünleri işletmelerin ihtiyaçlarını düşünülerek her türlü geçiş kontrol sistemleri uygulamalarında kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Parmak okuma cihazı, kartlı geçiş sistemleri, turnike ve bariyer sistemleri, manyetik kilit ürünlerini de firmamız bünyesinde imalat ve satışını sizlere sunmaktayız. Onloi çatısı altında Dünya’nın çoğu bölgesinde ileri teknoloji seviyesinde uygulanan UHF RFID Sistemi ve Geçiş Kontrol Sistemleri, yerli ve millî kaynaklar kullanılarak alanında uzman Türk Mühendisleri tarafından dizayn edilmektedir. Firmamız bu teknolojiyi başta Gaziantep, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş olmak üzere tüm ülkemizin hizmetine sunmaktadır.