Make IoT Easy
Türkçe
English
Türkçe
Teklif Al

Tuya Mobil Uygulama Destekli Kameralı Kapı Zili

Teknolojinin her gün geliştiği ve yenilendiği günümüzde evinizin veya ofisinizin kapıları teknolojinin gerisinde kalmasın. Hem kapınızda 7x24 gözünüz olsun hem de gelen misafirlere uygulama üzerinden sesinizle yanıt verebilirsiniz. Kameralı Kapı zili ile siz evde olmasınız da evinize göz kulak olabilecek kadar akıllı kablo ve teferruatla uğraştırmayacak kadar da kullanışlı bir tasarıma sahiptir, dış ortam kullanımı içinde uygundur. Kurulumu yapıldığı andan itibaren anlık olarak size bildirimler gönderebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Bu cihaz ile kapınızda kimin olduğunu öğrenmeniz saniyeler içerisinde tanımlı olan Android /IOS cihazınıza gönderilecektir. Bu fonksiyonlar için zilin bulunduğu ortamda WiFi ağı olması gerekmektedir. WiFi ağına tanımlama yapmak için uygulama içerisinden kolayca bağlayabilirsiniz.


Rahatsız edilmek istemediğiniz anlarda uygulamayı rahatsız etme moduna alıp sadece siz uygulamayı açtığınızda görebileceğiniz şekilde kullanımı mevcuttur. Hareket sensörleri ile kapınızda olan biteni görmek için gelen kişilerin zili basmasına gerek yoktur bir aktivite olursa size doğruca söyleyecektir. Şarj edilebilir pil ile kullanıldığı gibi 12 V Dc elektrik ile beslenmesine imkân veren aparatlar mevcuttur. Kapınız çaldığında kim o? Diyorsanız Bu Akıllı kapı zili tam size göre

 

Got any questions? I'm happy to help!