Akıllı Anahtar ile Kontrol Cebinizde


...

Gelişen ve sürekli yenilenen teknoloji ile birlikte sizler de iş yerlerinizi akıllı hale getirmek için harekete geçmenin tam zamanı... Yeni nesil IOT kontrol sistemleri donanımları olan anahtarlar, prizler, sensörler ile ihtiyaç ve isteklerinize göre iş yerinizi uzaktan kontrol altına alabilirsiniz. İş yerinde olmadığınızda aklınızın iş yerinizde kalması artık tarihe karışıyor. Akıllı dokunmatik anahtar ürünleri ile sanki iş yerindeymişsiniz gibi müdahale de bulunabilir, kontrollerinizi yapabilirsiniz. Böylelikle iş yerinizde çalışma ortamınız daha kolay, daha güvenli, daha konforlu ve daha tasarruflu hale gelmiş olacaktır.

Akıllı Dokunmatik Anahtar Takımı ile WiFi üzerinden cep telefonunuz ve tabletiniz ile kontrol edebilirsiniz. Evlerde, iş yerlerinde, hastanelerde, okullarda, otellerde vs. birçok alanlarda WiFi ağına akıllı anahtarı bağlayarak anahtarın yanında olmasanız dahi Türkçe mobil uygulaması olan Tuya Smart İOS ve Android uyumlu program ile internetten kontrol edebilirsiniz. Lambalarınıza hem açma hem kapama komutu gönderebilirsiniz. Akıllı dokunmatik anahtarını mobil uygulama üzerinden zamanlayıcı özelliğiyle de kullanabilirsiniz. Belirleyeceğiniz saatlere göre lambalarınızın otomatik açılmasını veya kapanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca güneşin doğuş ve batış saatlerine göre otomatik olarak ister her gün ister belirleyeceğiniz günlerde açma kapama yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Şık ve kaliteli gövde yapısı ile dekoratif bir görüntüye sahip olan anahtar sayesinde iş yerinizde bulunan diğer anahtarlara veya priz yerlerine uyum sağlayacaktır. Daha önce bağlı olan diğer anahtarı yerinden çıkartıp, akıllı dokunmatik anahtarını kolaylıkla montaj edebilirsiniz. Onloi; günümüzün dijital yeniliklerinin takibini yapıp siz müşterimize ulaştırmanın gururunu yaşamaktadır. Hem yeni, hem de mevcut iş yeri elektronik sistemlerine tek dokunuş ile kontrol sağlayarak yaşamınızı kolaylaştırmaktadır. Ev ve iş yerinde daha mutlu ve huzurlu bir yaşam tercih edenler için Onloi bir tık yakınınızda.